Andraž Klemenčič

 
Scroll to Top
Amir Selman

V AC Kondor delam kot avtomehanik. Prijetno je delati v našem kolektivu, sodelavci so prijazni, ustrežljivi ter se maksimalno potrudimo za naše stranke. Moj najljubši Volkswagen je Passat, ker je prostoren in vpadljiv avto. V prostem času se najraje potepam s svojim psom. Sanjske počitnice so zame kampiranje v šotoru, kjer ni preveč ljudi. Najljubši okus sladoleda je pistacija, še boljša osvežitev pa je bitter lemon. Moj moto je: Za vsako stvar v življenju imaš en poskus.

Andraž Klemenčič
Ob nakupu novega avta vam podarim darilo v vrednosti 50€ in dežnik
Aleksander Ravnihar
Ob kleparski storitvi vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Aleksander Ravnihar

V AC Kondor delam kot avtoklepar. Ni mi težko priti v službo, ker so odnosi med sodelavci super, poleg tega pa rad opravljam svoje delo. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, predvsem nov model in njegova oblika. V prostem času se sproščam z adrenalinskimi športi ali ob kozarčku vina v dobri družbi. Ne morem se upreti dobri enolončnici. Moj moto je: Živi s čim manj stresa.

Matjaž Perme
Ob servisu vam avto še brezplačno operemo
Matjaž Perme

V AC Kondor delam kot cenilec in avtoklepar. Že od nekdaj me navdušuje delo s strankami in avtomobili. Ponosen sem na našo ekipo AC kondor, ker se zares potrudimo za stranke in njihove avtomobile. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, ker ga vozim tudi sam. J V prostem času rad preklopim iz štirih koles na dva, najbolj me sprosti kolesarstvo (cestno). Sanjske počitnice bi izkoristil za uživanje in ležanje na plaži, vsaj 14 dni. Zraven bi si privoščil sladoled, obvezno z okusom vanilje. Najljubša hrana? Slovenska klasika…dunajski zrezek in pivo. Moj moto je: odgovornost.

Uroš Aničič
Ob nakupu katerega koli avta vam podarim dežnik AC Kondor
Uroš Aničič

Moja vloga v AC Kondor je vodja ključnih kupcev. V AC Kondor mi je všeč izjemno, sproščeno vzdušje in prijaznost sodelavcev. Moj najljubši Volkswagen je Touareg, ker zgleda vrhunsko. Prosti čas izkoristim za druženje s prijatelji. Sanjske počitnice bi preživel na Karibih, z allinclusive paketom. Pohladil bi se s sladoledom okusa vanilja. Če me zvije lakota, prisegam na dober hamburger. Najbolj se odžejam z vodo. Moj moto je: Življenje je učenje.

Damijan Plut
Ob nakupu novega avta vam podarim darilo v vrednosti 50€
Damijan Plut

Moja vloga v AC Kondor je vodja prodaje.

Žiga Stare
Ob nakupu katerega koli avta vam podarim dežnik AC Kondor
Žiga Stare

V AC Kondor delam kot prodajni svetovalec. Tukaj so mi všeč odnosi med zaposlenimi, klima in pogoji za delo. Vsak posameznik ima v AC Kondor možnost za osebni in karierni razvoj. Moj najljubši Volkswagen je Passat, ker je prostoren in vsestranski. V prostem času rad sup-am, uživam na piknikih z družino, kjer ne smejo manjkati čevapčiči in hladna voda. Kupite me s sladoledom okusa piškotek. Moj moto je:  Življenje ni  narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Patrick Matičič
Ob nakupu rebljenega avta vam podarim servis vozila
Patrick Matičič

Moja vloga v AC Kondor je prodaja rabljenih in novih vozil. V AC Kondor me najbolj navdušujejo ambicije in rast podjetja.Z ekipo sodelavcev se trudimo za drugačen, bolj osebni, individualni pristop do strank. Moj najljubši Volkswagen je Golf, klasika pač. V prostem času rad potujem in odkrivam samega sebe. Na sanjske počitnice bi se odpravil nekam v Alpe, koča ob smučišču… Poleti se težko uprem sladoledu z okusom limone ali borovnice. No, dobremu zrezku in sirovim štrukljem z brusnično omako tudi ne bi rekel ne. Moj moto je:

Andraž Klemenčič

Moja vloga v AC Kondor je vodja prodaje gospodarskih vozil oz. vodja prodaje pravnim osebam. Zjutraj mi ni težko vstati in iti v službo, v AC Kondor, saj je prijetno delati v dobrem vzdušju in z dobro ekipo, ki jo odlikuje skrb za stranke, prilagodljivost, ažurnost in ljubezen do dela. Moj najljubši Volkswagen je AMAROK. Zakaj? Je to sploh vprašanje? Poskusite ga in boste videli :) V prostem času se ukvarjam s športom, najrajši pa čas preživim z družino. Sanjske počitnice bi preživel v Dalmaciji, pomol, vrša, žar, morski sadeži, zraven pa nazdravil s čim bolj odpiljeno verzija Craft piva. Moj moto je: Bomo zmogli? Bomo, ja!

Ines Mole
1 Ob nakupu Arteona vam podarim 5% popusta 2 Ob nakupu Arteona vam podarim 5% popusta 3 Ob nakupu Arteona vam podarim 5% popusta
Amir Selman
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Matej Turšič

Moj opis še sledi.

Hvala za razumevanje :)

Alex Lan Sedej

V AC Kondor delam kot avtoserviser. Rad pridem v službo, ker se s sodelavci super razumem, na servisu pa je dobro vzdušje. Od nekdaj sem se navduševal nad delom z avtomobili. Moj najljubši Volkswagen je Passat, zato ga tudi vozim. V prostem času rad športam, hodim v fitnes in igram badminton. Ni ga čez dobro nogometno tekmo Olimpije, v družbi s prijatelji. Sanjskih počitnic nimam, važno, da je toplo in morje. Prepričaš me z dobro sladico. Moj moto je: Pomagaj drugim, dobro se z dobrim vrne.

Alex Lan Sedej
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Blaž Per

Moj opis še sledi.

Hvala za razumevanje :)

Blaž Per
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Dejan Kastelic

V AC Kondor delam kot avtomehanik. V našem podjetju me navdušujejo super ekipa, avtomobili in delo samo. Za AC Kondor imam samo pohvale. J Najljubša Volkswagna sta Arteon in Amarok, zaradi hudega dizajna in njunih oblik. V prostem času se rad vozim z motorjem in mojim avtom. Sprošča me šport, predvsem fitnes. Najboljši okus sladoleda je limona, na sanjske počitnice pa bi se odpravil v Dubaj. Moj moto je: Vse se lahko uresniči samo, če si dovolj želiš.

Dejan Kastelic
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Matej Turšič
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Ines Mole

V AC Kondor sem najboljša prodajna svetovalka Volkswagnov, saj sem edina punca v ekipi :) V AC Kondor mi je všeč, da smo mlada ekipa s pozitivno energijo. Uživam v družbi mojih sodelavcev, ki delujemo vsi za enega, eden za vse. Moj najljubši Volkswagen je Arteon. Zakaj? Arteon ni samo avto, je avto z dušo. Ko ga voziš, si v drugi dimenziji. Prosti čas najraje preživljam s sinom. Šport, telovadba ali hoja v hribe je moj vsakdanjik, čez vikend pa osvežujoč gin tonik v dobri družbi. Sanjske počitnice so zame razvajanje na družinskem čolnu. Moj moto je: Vsaka palica ima dva konca.

Matic Vrhovec

V AC Kondor delam kot avtoserviser. V AC Kondor mi je všeč, ker smo res dobra ekipa, s super medsebojnimi odnosi. Ponosni smo na našo lepo novo delavnico. Moj najljubši Volkswagen je Arteon, navdušuje me njegova oblika in hude linije. Prosti čas rad izkoristim za vožnjo z motocross motorjem, velik del svojega časa pa namenim gasilstvu. Najljubše jedi nimam, rad pa jem dobro in predvsem zdravo.

Matic Vrhovec
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Dževad Husić

V AC Kondorju delam kot avtomehanik. V delavnici je pozitivno vzdušje, zato imam svoje delo rad. Že od nekdaj rad servisiram in popravljam avtomobile. V veselje in ponos mi je, da lahko v naši AC Kondor delavnici prenašam svoje znanje tudi na sina, ki se šola za mehanika in pri nas opravlja prakso. Najljubši Volkswagen je ARTEON, moj sanjski avto. V prostem času obiskujem fitnes, še rajši pa hodim na Judo tekme sina Benjamina. V družbi prijateljev in mrzlega piva mi nič ne manjka. J Moje življenjsko vodilo je: Poskrbi, da si zadovoljen v življenju.

Dževad Husić
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Adam Rizvić
Ob servisu vam vašega jeklenega konjička tudi operemo
Adam Rizvić

V AC Kondor delam kot avtomehanik. V firmi me navdušuje organiziranost in usmerjenost k izboljšavam. Prijetno je delati v našem mladem kolektivu, v delavnici je dobro vzdušje. V AC Kondor smo med seboj vsi povezani. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, ki ga tudi sam vozim. V prostem času se najrajši odpravim na pot s svojim avtodomom. V izziv in veselje mi je obnova avtomobilskih klasikov in oldtimerjev. Če bi šli na sladoled, bi izbral okus jagode. Tvoj moto je: Delaj in uživaj sadove dela.